duminică, 29 noiembrie 2009

La Multi Ani!!!

Toti avem de urcat culmi inalte. Unii spre o cariera mai buna, altii spre o scoala excelenta, altii spre o stare financiara de invidiat… Insa cei mai multi au “culmi ale sperantei” foarte modeste. Ceea ce pentu unii este un munte cu brazi verzi , pentru altii este doar un deal micut. Si sunt unii, care au drept culme o movilita: sa fie sanatosi, sa aiba un acoperis deasupra capului, sa-si vada copii mari. Fiecare om are Culmea lui, muntele spre care urca, sperand sa ajunga in varf.
Pentru tine acest munte e reprezentat de anii pe care ti i-ai petrecut muncind pentru a ne oferi tot ceea ce nu ai avut tu, pentru a ne ajuta sa crestem frumos si sa ajungem oameni mari cu capacitate de a-si conduce singuri viata fara a o face praf. :)
Si pentru ca anii de truda si munca se numara in fire albe si riduri, iti pot spune tata, ca de-acum inainte ai sa intineresti. Ai sa intineresti, spiritual ce-i drept, vazandu-ti copii care candva se impiedicau si cadeau de-a busilea incercand sa faca primii pasi, cum se transforma in adulti.
Imi pare rau ca astazi nu pot fi alaturi de tine, insa din tot sufletul iti urez "La Multi Ani,tati meu!!!!!" Sa ne fii sanatos multi ani de acum inainte, pentru ca avem mare nevoie de tine.

Te iubesc!!!

Semnat,
Fata lui tata.

Un comentariu:

PersefonaOk spunea...

Mereu ai avut latura asta soft, dar cand vorbesti despre parinti esti grozava si asta pentru ca vine din suflet. Mi-au dat lacrimile.
Miss u