miercuri, 2 aprilie 2008

stay with me...



Mai exista iubire adevarata in zilele noastre? Iubirea aia neconditionata pe care o intalneam in basmele pe care ni le citeau parintii sau bunicii inainte de culcare? A mai ramas ceva din basmul cu Ileana Cosanzeana si Fat Frumos?

Daca stam sa privim o clipa lumea in care traim putem striga in gura mare si ferm convinsi ca avem dreptate, ca nu mai exista nimic din toate astea, ca basmele sunt facute doar pentru a adormi copii mici si naivi si ca nu au nimic in comun cu realitatea, cu atat mai putin cu realitatea zilelor noastre. Astazi oamenii sunt mai preocupati de cariere, de partea materiala a vietii, dragostea a ramas undeva uitata. Cele mai multe casatorii au la baza motive mult mai importante decat acest sentiment fara rost. Poate acesta este motivul pentru care mai toate se termina printr-un divort.
Cam asta am fi tentati sa spunem ca a mai ramas din iubire. Dar este imposibli ca in secunda urmatoare sa nu ne treaca prin minte o clipa in care am uitat sa mai respiram, o secunda in care am fost invadati de acest nobil sentiment, chiar si acum, in zilele noastre.
Tu ce zici....mai exista iubire?

3 comentarii:

Chris spunea...

Iubirea exista..se afla in fiecare dintre noi, intr-o forma sau alta ea se manifesta, indiferent de celelalte influente...Basmele sunt pentru cei care cred in ele....Iubirea este pentru cei care cred in ea...daca crezi ca poti sa iubesti cu siguranta vei sfarsi prin a fi iubita.
Dragostea nu moare niciodata... ramane in suflet ascunsa, asteptand sa fie descoperita.
Este uimitor de cate lucruri este capabila o persoana care iubeste cu adevarat...nu?
Iubirea mai exista zic eu...fara ea omul n-ar mai avea pentru ce trai...

Anonim spunea...

Dragostea reprezinta ratiunea de a fi a fiintei umane.De unde...si vorba cantecului : "unde dragoste nu e ,nimic nu e".

Bun venit in blogosfera!!!

Anonim spunea...

“Cu cât judeci mai mult, cu atât iubesti mai putin.” - Honore de Balzac
“Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste .” (A. P. Cehov)
Viata fara dragoste este o umbra a lucrurilor care ar putea fi.

Have some faith!