miercuri, 9 aprilie 2008

barbatii vor sex ... femeile vor iubire...?!



In ultima vreme am tot avut discutii pe aceasta tema... nu stiu de cand am inceput sa dau importanta acestui subiect, dar discutiile din ultimele zile m-au facut sa privesc acest subiect intr-o maniera diferita decat o faceam pana acum...
Barbatii sunt frustrati pe femei pentru ca ele nu vor niciodata sex. Femeile sunt frustrate pe barbati pentru ca ei vor intotdeauna sex.

Femeile invinuiesc barbatii pe care nu stiu cum sa-i iubeasca. Barbatii invinuiesc femeile care doar vorbesc despre dragoste, dar nu vor sa o si faca.

Motivul pentru care oamenii vor sex este testosteronul, care este un hormon predominant masculin. Corpul unui barbat produce de 20 de ori mai mult testosteron decat cel al unei femei. Ca sa intelegeti mai bine, ganditi-va ca un barbat care a trait o zi fara sex se simte la fel ca o femeie care n-a facut sex de 20 de zile. Un barbat care n-a facut sex de 20 de zile se simte la fel ca o femeie care n-a facut sex de mai mult de un an.

Stiind aceasta simpla diferenta, va fi mult mai usor sa intelegeti durerea sexului opus. Chiar nu este vina lor. Asa am fost conceputi. De asta, barbatii sunt barbati si femeile, femei. Suntem pur si simplu diferiti, nu mai rai sau mai buni unul decat celalalt.

Un barbat poate deveni tata de fiecare data cand face sex, in timp ce o femeie poate fi mama cam o data la doi ani. Asta inseamna ca femeia trebuie sa fie destul de selectiva in privinta barbatilor cu care face sex.
Este in natura barbatilor sa caute cat mai multe oportunitati de a face sex astfel incat sa-si asigure transmiterea genelor mai departe. Si este in natura femeilor sa adune cat mai multi admiratori astfel incat sa poate face cea mai buna alegere si sa duca mai departe cele mai bune gene. Brabatii vor cantitate - femeile vor calitate. De asta barbatii vor sex, iar femeile dragoste.

Asa ca nu cred ca este nevoie sa ne plangem de faptul ca barbatii vor sex si femeile vor dragoste. Aceste doua lucruri sunt exact piesele necesare pentru a asigura supravietuirea speciei.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Da da...buna asta cu sexul si dragostea.
Un studiu din SUA, realizat pe 700 de subiecti (barbati si femei) a ajuns la concluzia ca barbatii tineri sa gandesc de 37 de ori pe sapt la sex, pe cand femeile de 9 ori (considerabil mai putin).
Aproape toti subiectii acestui studiu, 97.3%, au raportat existenta unor fantezii sexuale, barbatii avand o rata de raspuns usor mai ridicata decat femeile (98.8%, fata de 95.9%). Deci la fantezii diferenta nu e prea mare.
intradevar, barbatii se gandesc mai mult la sex, da nu cu o asa intensitate cum o fac femeile...
In concluzie, eu as zice ca axista o egalitate privind gandurile la sex.
Despre drgoste...aici cred ca e putin mai complicat, caci fiecare barbat si femeie in parte au personalitati si nevoi diferite...
Te salut voios!

Chris spunea...

Sunt barbati care vor calitate...doar trebuie sa-i gasesti...la fel cum sunt si femei care vor cantitate (fara suparare). Statisticile alea nu sunt reprezentative deoarece sunt faceute in SUA. Oamenii de acolo am un alt nivel de trai, alta (in)cultura alt mod de a privi lucrurile.
In Europa lucrurile se mai schimba...ca sa nu mai vorbesc de Romania. Depinde de prioritatile fiecaruia: care vrea sex...face sex... care vrea dragoste...mai asteapta pana o gaseste, dar o gaseste pana la urma.. Natura si felul de manifestare a fiecarui sex este discutabila...
Vorba unui prieten "Natura de aseamana, educatia ne deosebeste"
Si barbatii vor dragoste...si femeile sex...
Totul tine de ceea ce iti doresti...indiferent de sex :*
pooop

PersefonaOk spunea...

In primul rand vreau sa-ti spun ca imaginea este foarte faina si fff reprezentativa.
Este intr-adevar asa cum ai zis tu, dar si cum a zis cristi, situatia exista si invers totusi daca se stie si este si demonstrat stiintific de ce ce face atata caz...sau mai bine spus de ce facem atata caz???

numai bine