marți, 23 iunie 2009

S-a terminat...?!?!?! S-a terminat...

Tot ce incepe, la un moment dat are si finalitate. Si exceptia nu apare tocmai aici....au trecut 3 ani... wow...chiar au trecut.
Imi aduc aminte de dezorientata de Iulia care a venit in Iasi cu 3 ani in urma plina de vise si sperante. Era un copil ceva mai mare care descoperea o noua lume, care lua intr-un final singura toate deciziile si suporta consecintele pe propria piele. Iulia care era uimita de tot ceea ce o inconjura, Iulia care descoperea incet , incet frumusetile acestui oras: Teiul lui Eminescu, Plopii fara sot, magica Gradina Botanica, Mitropolia, Palatul Culturii, privelistea de pe Bucium etc.
Acea Iulie, astazi spune adio anilor de studentie.....
Cu bune si cu rele, cu lacrimi si cu zambete, cu reusite dar si esecuri, cu un pumn de prieteni atasati la inimiora ....e momentul sa incehei inca un capitol din viata.
In acesti 3 ani am invatat enorm de multe, si cand zic invatat nu ma refer doar la materia studiata la facultate. . . Am invatat :
- ca prieten care ti-a fost alaturi 2 ani si jumatate , il poti pierde doar in cateva clipe,;
- ca un sut in cur , chiar e un pas inainte;
- am trecut prin 6 sesiuni si ink mai traiesc;
- am terminat un proiect cu cateva minute inainte de ora la care trebuia predat;
- materia unui semestru intr-o singura noapte;
- ca te poti indragosti de o persoana doar in urma unei replici;
- ca atunci cand crezi k s-a sfarsit lumea....apare o mana de ajutor de unde te astepti mai putin;
- k dansul pe boxa/bar/mese e mult mai distractiv decat cel pe ring :P;
.....si cred k multe altele care nu imi vin in minte la ora asta.

Cred k am devenit putin cam melancolik...dat fiind si faptul ca azi am "reglat" conturile cu FEAA. A trecut si licenta, maine e ultima zi in care ma mai intalnesc cu colegii mei .....la o tequila. Imi va fi dor , trebuie sa recunosc...
.............................................credeam k voi fi happy azi.............................. :(

2 comentarii:

Monoranu spunea...

Niciodata n-ai cum sa fii vesel cand termini o etapa din viata ta. Eu am plans ca un copil la terminarea banchetului cu toate ca stiam ca o sa raman in Iasi. M-am despartit de colegii mei, de camin, de viata fara griji si de tot ceea ce a insemnat viata de student. Perioada aceea nu mai vine vreodata inapoi dar ma consider norocos pentru ca am avut sansa sa raman printre studenti si sa mai simt din cand in cand bucuriile de dupa examene, sa particip la chefuri studentesti si sa ma simt macar 10% student.
Nu trebuie sa fii trista prea mult timp, si nici nu cred ca vei fi, pentru ca eu te stiu cu zambetul pe buze. O sa vina alte vremuri frumoase, o sa vina primul salariu, primul concediu, primele realizari profesionale si tot asa. Trebuie doar sa stii sa te bucuri de ele. Pe curand, Iulia!

Persefona spunea...

numai ca nu a fost techila, a fost beck's lemon ;)